Per Nilsson ny ordförande i HRF

På Husbil- och husvagnsbranschens Riksförbunds (HRF) årsmöte valdes Per Nilsson som ny ordförande. Per är i princip född in i branschen då hans far var grundare av Cabby Caravan, ett företag som Per själv var VD i fram till 2008. Efter detta har han bland annat verkat som agent för Euramobil och Karmann i Norden och diverse andra verksamheter.

– Framtiden för mobilt boende ser mycket ljus ut, säger Per Nilsson i en kommentar. Intresset för både husvagn och husbil har ökat starkt de senaste åren även om vi just nu precis som många andra branscher märker av en nedgång, fortsätter Per.

– Det skall bli riktigt kul att ta sig an branschens utmaningar och möjligheter. Förbundets medlemmar står starkt rustade för framtiden och allt fler upptäcker glädjen och friheten som mobilt boende ger.

HRF är den samlande organisationen för företag med svensk anknytning till mobilt boende. Förbundet organiserar såväl tillverkare och importörer av husvagnar och husbilar som tillbehörs- och serviceföretag samt återförsäljare. Som samlande branschförbund arbetar HRF för att ge branschen rätt affärsförutsättningar. HRF verkar bland annat för att utveckla sunda affärsprinciper i branschen till gagn för både näringsidkare och konsumenter.

Please follow and like us: